Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

PERMANENTE LASERONTHARING

Niet meer scheren, epileren of waxen.
Deze vormen van ontharen hebben vaak jeuk, irritatie en ingegroeide haartjes tot gevolg.

  • Tijdbesparing

Zeker in de zomer, wanneer er wat meer huid zichtbaar is, scheelt het veel tijd wanneer je niet dagelijks meer hoeft te ontharen.

  • Langdurig resultaat

Laser ontharen geeft een duurzaam resultaat. Je zult merken dat je door de behandelingen definitief een vermindering van de haargroei bereikt. Toch opteren we voor een jaarlijkse onderhoudsbehandeling.

  • Overal toepasbaar

Deze manier van laser ontharen is toepasbaar op elk gedeelte van de huid, dus ook behandelingen in het gezicht zijn mogelijk en volledig veilig.

De behandeling

Door een speciaal laserapparaat wordt laserlicht uitgezonden. Pigment dat zich in de haartjes bevindt, absorbeert dit laserlicht en hierdoor wordt het haarzakje vernietigd.

In principe kunnen we iedereen behandelen, zowel lichte als donkere huidtypen, zowel lichte als donkere haren en alle zones op he lichaam. Omdat de behandeling afhankelijk is van de absorptie van licht door melanine, moet er melanine in het haar zitten. Hoe donkerder het haar en hoe lichter de huid, des te beter doorgaans het resultaat is.

Voor optimaal resultaat zijn er zo’n 8 behandelingen nodig, dit wordt tijdens de intake besproken. Over het algemeen kunnen de bikinilijn en oksels ook in de zomer probleemloos behandeld worden.

Benieuwd of laser ontharen iets voor jou is en hoeveel behandelingen je nodig hebt? Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken waarin we onze werkwijze uitleggen.


permanante laserontharing

Prijzen

VROUWEN

PROEFBEURT + INTAKEGESPREKGRATIS

KIN€ 60

BOVENLIP€ 60

HALS€ 60

NEK€ 75

OKSELS€ 95

BUIKLIJN (NAVEL TOT BIKINI)€ 60

BIKINI KLASSIEK€ 120

BIKINI FRENCH€ 150

BIKINI BRAZILIAN€ 180

ONDER/BOVENBENEN€ 250

VOLLEDIGE BENEN€ 450

TENEN€ 40

ONDERARMEN TOT OKSEL€ 95

BOVENARMEN TOT OKSEL€ 95

MANNEN

PROEFBEURT + INTAKEGESPREKGRATIS

THORAX€ 195

BUIK€ 195

RUG€ 400

NEUSBRUG (TUSSEN WENKBROUWEN)€ 60

ONDER/BOVENBENEN€ 285

VOLLEDIGE BENEN€ 500

ONDERARMEN TOT OKSEL€ 120

BOVENARMEN TOT OKSEL€ 120

OKSEL€ 120