Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

Wij maken voor de gelaatsverzorging van vrouwen & mannen gebruik van de producten en de technieken van het laboratorium Phytomer gevestigd in de baai van de Mont-Saint-Michel nabij Saint-Malo in Bretagne.

Phytomer produceert op basis van de ingrediënten van de zee die ontleed, getest en verwerkt worden in de zuiverste omstandigheden en die hun resultaten bewezen hebben.

We geloven in het recht op schoonheid en kennen het belang van  de verzorging van de huid waarbij de beste cosmetica gebruikt worden. Een doeltreffende behandeling moet altijd veilig zijn en beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen. Genieten gaat hand-in-hand met respect en vertrouwen.

Aanrader: Elke gelaatsverzorging te combineren met LED-therapie (extra 20 min.) om de resultaten te maximaliseren en te versnellen. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen!

Alle gelaatsverzorgingen zijn in DUO-behandeling mogelijk.

gelaatsverzoring Phytomer

Prijzen

Klassieke gelaatsverzorging  50min € 75

Een basisgelaatsverzorging voor iedereen die zijn huid wil laten verzorgen, hydrateren, voeden, maar nog geen specifieke problemen of wensen heeft.

Douceur Marine  1u € 80

Voor alle gevoelige huiden, heeft deze behandeling een verzachtende en voedzame verzorging. De roodheid wordt verminderd, de bloeddoorstroming wordt verbeterd. De huid wordt gekalmeerd en is terug stralend mooi.

Hydra Blue  1u € 85

Een uitstekend hydraterende behandeling met algen, zeekraal-olie met een zeer aangename textuur gecombineerd met een intense ontspanning. De huid voelt weer prettig aan en straalt weer. Ze ziet er voller en uitgerust uit.

Intention Jeunesse  1u € 85

Een behandeling die zichtbaar rimpels corrigeert en de huid steviger maakt. Een moment van ontspanning en welzijn, helemaal van U.

BASISVERZORGING (JONGEREN ≤ 18 jaar)  45min € 50

Ook de jonge huid heeft weerstand nodig om latere kwaaltjes te voorkomen. Je kan je huid nu al dat extraatje geven met onze korte ontspannende gelaatsverzorging.

Peau neuve au masculin  50min € 75

Gezichtsverzorging voor heren voor alle huidtypes. De huid wordt ontgift en gereinigd in de diepte.

Gelaatverzorging combi + LED-therapie  20min € 25

Extra bovenop de gekozen gelaatsverzorging.