Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

ALLES OVER VENUS LEGACY

Wat ook uw lichaamsvorm, huidtonus, dieet of oefenplan is, naarmate de tijd vordert, verliest onze huid aan elasticiteit, collageen verzwakt en het wordt moeilijker om op bepaalde plaatsen vet te verliezen. We krijgen ook rimpels, fijne lijntjes en kampen met een genetische voorbestemdheid voor de ontwikkeling van cellulite.

De Venus Legacy: een multifunctioneel systeem voor non-invasieve bodycontouring en huidverstrakking. De Venus Legacy maakt gebruik van multipolaire radiofrequentie, Magnetische Pulsen en de VariPulse technologie.

Door middel van RadioFrequentie (warmte) en Magnetische Pulsen is de huid in staat om net zoals vele bestaande behandeltechnieken collageen aan te maken, maar de grote doorbraak is dat je met deze techniek nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes gaat creëren en stimuleert lymfedrainage. Dus niet alleen op korte termijn resultaat maar ook op lange termijn.

Een speciale, ingebouwde temperatuurmeter meet de daadwerkelijke temperatuur in het weefsel.

De behandeling is pijnloos en heeft geen hersteltijd. Een behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk per behandelzone.

Aantal behandeling is afhankelijk van de huidconditie en verslapping.

VENUS LEGACY GELAAT

Het resultaat is een natuurlijke mini-facelift zonder snijden (niet-invasief) en pijnloos: betere teint en textuur van de huid. Deze behandeling is inclusief 20 min led lichttherapie.
Je kunt ook kiezen voor een "fast result" / mini-kuur om er goed uit te zien voor een bruiloft of feestje.

  • Vermindering rimpels
  • Aanmaak natuurlijk collageen en elastine
  • Celvernieuwing
  • Betere teint en textuur van de huid
  • Liftend effect

FIGUURCORRECTIE MET DE VENUS LEGACY

Venus Legacy voor huidverstrakking, huidversteviging & contourverbetering. De Venus Legacy behandeling zal ook je huid kunnen verstrakken nadat je bijv. flink bent afgevallen.
Weer in je oude broek passen of graag een skinny jeans dragen?

  • Voor ronde billen en strakke taille
  • Voor een mooie gecounterde taille
  • Weg met die zwabberende bovenarmen
  • Weg met die verslapping en/of vet rondom de rug
Venus Legacy

VIP BEHANDELINGEN

Deze behandeling omvat een combinatiebehandeling van Venus Legacy met de huidverbeterende Image skincare producten en lichttherapie.De Venus Legacy is een toestel dat met radiofrequentie en magnetische pulsen inwerkt op de derde huidlaag voor celvernieuwing.Een pijnloze, veilige behandeling voor een gladde, jonge, stevige huid en een strakke kaaklijn met een mooie Glow. Het resultaat is subliem!

In kuurvorm wordt het resultaat langdurig behouden.


Prijzen

PROEFBEURT+INTAKEGESPREK  60min € 100

GELAAT INCL. LED  60min € 189

FIGUURCORRECTIE PER ZONE  60min € 119

ULTIEME GLOW GEZICHTSBEHANDELING (INCL. RADIOFREQUENTIE VENUS LEGACY & LICHTTHERAPIE )   1U40 € 259

Deze gelaatsbehandeling zit boordevol organische extracten, verzorgende anti-oxidanten en vitamine C die de huid egaliseren, voeden en voor volume zorgt. De perfecte behandeling voor iedereen die op een speciale dag een stralende indruk wilt achterlaten.

ANTIOXIDANT GEZICHTSBEHANDELING (INCL. RADIOFREQUENTIE VENUS LEGACY & LICHTTHERAPIE )   1U40 € 259

De antioxidant anti-aging gelaatsverzorging stimuleert collageen en heeft een hydraterend en egaliserend effect. Ideaal voor de droge, gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen. Deze behandeling is een luxe detox voor de huid en geeft direct zichtbaar resultaat.

CONTOURING OF ANTI-AGE GEZICHTSBEHANDELING( INCL. RADIOFREQUENTIE VENUS LEGACY & LICHTTHERAPIE) )   1U40 € 259

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid. De combinatie van plantstamcellen en peptiden laten de huid herstellen.


Voordelige prijzen en extra’s in kuurvorm. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.