Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

BALLANCER

Het BALLANCER® 606 systeem is een klinisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage en lymfedrainage voor medisch-esthetische behandelingen.
BALLANCER® 606 heeft onderstaande effecten op de systemen van het menselijk lichaam:

Circulatiesysteem

De peristaltische lichaamsmassage van Ballancer® 606 werkt als een ‘extern’ hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

Spijsverteringssysteem

Ballancer® 606 masseert de darmen en duwt ze samen. Het resultaat is een ontspanning van de abdominale spieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbewegingen voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem

De lymfestroom verbetert, zowel in de perifere als de diepe lymfenetwerken. Het resultaat is de afvoer van vocht en metabolische resten uit de tussenliggende ruimtes. Dit heeft ook voordelen voor het immunologisch systeem.

Spieren

Ballancer® 606 masseert de spieren. De peristaltische bewegingen ontspannen de spieren en draineren overtollig vocht ten gevolge van spierinspanningen, waardoor spierkrampen vermeden worden.

Huid

De Ballancer® 606 massage zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opgeladen. De huid ziet er fysiek zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.


Resultaten die u mag verwachten tijdens en na een Ballancer behandelkuur:

  • Zichtbare afslanking van het silhouette
  • Voorkomen en verminderen van cellulite
  • Volume vermindering van benen, buik en bips
  • Omvangvermindering bij zwaarlijvigheid
  • Voorkomen en soms elimineren van lichte spataderen
  • Versteviging, verjonging en verstrakking van de huid
  • Stressvermindering en sportregeneratie
  • Voorkomen en behandelen van lipodeem en zware benen en pijnvermindering na lang rechtstaan
  • Verbetering van de behandelresultaten in combinatie met cryolipolyse, endermologie, en ultrasonen, cavitatie, spierstimulatie, radiofrequentie
Ballancer 606

Prijzen

per behandeling€ 40

Ideaal om te combineren met Led "Dermalux".