Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

MASSAGE BEHANDELINGEN

Alle massages zijn in DUO - behandeling mogelijk.

PHYTOMER 'SEA HOLISTIC'   1U15

Deze Thais geïnspireerde massage combineert aanraking, druk en stretchen en elimineert spanningspunten één voor één dankzij de zachte warmte van de bolussen gevuld met zeezout en zijn aromatische lavendelbloemen. De peeling met zeezoutkristallen herstelt de natuurlijke zachtheid van de huid. Het lichaam en geest zijn volledig ontspannen en de huid straalt terug.

€110

PHYTOMER 'TRESOR DES MERS'   1U

Een complete lichaamsmassage met luxe geparfumeerde en gestructureerde producten die de revitaliserende voordelen van zeewater concentreren.
Resultaten: het lichaam is leeg, ontspannen, energiek! Een uitzonderlijke behandeling, voelt aan als een reis naar de oceaan …

€90

'KLASSIEKE MASSAGE'   50MIN

Deze lichaamsmassage met geparfumeerde oliën werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel voelt.

€80

'RUG, NEK- EN SCHOUDERMASSAGE '   30MIN

Een ontspannende massage van de rug-, nek- en schouder met ontgiftende mariene producten. Verbetert het gevoel van relaxatie en ontspanning.

€50
Massage
Massage olie