Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

MASSAGE BEHANDELINGEN

PHYTOMER "SEA HOLISTIC"   1U30

Deze Thais geïnspireerde massage combineert aanraking, druk en stretchen en elimineert spanningspunten één voor één dankzij de zachte warmte van de bolussen gevuld met zeezout en zijn aromatische lavendelbloemen. De peeling met zeezoutkristallen herstelt de natuurlijke zachtheid van de huid. Het lichaam en geest zijn volledig ontspannen en de huid straalt terug.

€105

PHYTOMER 'TRESOR DES MERS'   1U

Een complete lichaamsmassage met luxe geparfumeerde en gestructureerde producten die de revitaliserende voordelen van zeewater concentreren.
Resultaten: het lichaam is leeg, ontspannen, energiek! Een uitzonderlijke behandeling, voelt aan als een reis naar de oceaan …

€80

DE KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE   50MIN

Deze lichaamsmassage met etherische oliën werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel voelt.

€60

RUG, NEK, EN SCHOUDERMASSAGE   30MIN

De rug-, nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van de spieren, leidt tot een vermindering van pijn en klachten en geeft je tevens een weldadig gevoel en hernieuwde energie.

€40
Massage
Massage olie