Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

GELAATSVERZORGINGEN IMAGE SKINCARE

Bij Trésor de la mer werken wij met de hoogwaardige producten van IMAGE Skincare.

Voor mij is het erg belangrijk om de klanten de juiste producten te kunnen aanbieden. Ik zocht naar een professioneel, innovatief huidverbeteringsproduct. Natuurlijk heb ik veel zoekwerk gedaan, bijvoorbeeld de werkingen van bepaalde ingrediënten, allergische reacties, langdurig resultaten ... Elk productmerk heb ik op mezelf en vrijwilligers grondig getest.

Met IMAGE skincare ligt de focus op het verbeteren van uw huid.

Er wordt bij elke behandeling aandacht besteed aan de juiste keuze van producten om zowel huidverjonging als huidverbetering bij u optimaal te laten plaatsvinden.

Image Skincare bevat een ruim assortiment van professionele behandelingen met en zonder peelings.

Dit zijn medische producten met een cosmetische uitstraling. Het grootste verschil is dat IMAGE Skincare in de diepere lagen van de huid gaat werken. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten die zorgen voor een mooie gezonde Glow.

Gun u zelf een ontspannende verzorging aangepast aan de behoeftes van uw huid en uw behoefte aan zelfzorg van hoge kwaliteit.


Prijzen

GELAATSVERZORGINGEN ZONDER PEELING

BASIS IMAGE SKINCARE BEHANDELING   1U € 86

Een basisgezichtsbehandeling voor iedereen die zijn huid wilt laten verzorgen, hydrateren, voeden, met aangepaste zeer aangename producten van Image Skincare.

ILUMA GEZICHTSBEHANDELING   1U20 € 105

Een gezichtsbehandeling die de huid het bekende ‘GLOW’ effect geeft en geschikt is voor elk huidtype. Door de oplichtende ingrediënten in de producten die gebruikt worden tijdens deze behandeling, wordt de huid geëgaliseerd en zullen pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Daarnaast kalmeert en hydrateert deze behandeling de huid.

ORMEDIC DELUXE VOEDENDE GEZICHTSBEHANDELING (INCL. LICHTTHERAPIE )   1U20€ 115

Tijdens de “Ormedic Deluxe voedende gezichtsbehandeling” gaan we intensiever exfoliëren, zo kunnen we de huid intiem laten stralen. Door de milde werking is ook deze behandeling geschikt voor alle huidtypen seizoenen, zwangere vrouwen en ook voor jongeren.

CALM EN CLEAR (ACNE) GEZICHTSBEHANDELING (INCL. LICHTTHERAPIE )   1U20€ 115

Heeft u last van acné-gevoelige huid, maar wilt u niet te intensief behandelen? Kies dan voor deze gelaatsbehandeling. Met Calm & Clear exfoliëren we uw huid, met een masker op basis van zuren, enzymen en korrels, aangevuld met een enzymatische peeling. Zo wordt de huid gezuiverd zonder deze uit balans te brengen.

ANTIOXIDANT GEZICHTSBEHANDELING (INCL. LICHTTHERAPIE)   1U20€ 115

De antioxidant anti-aging gelaatsbehandeling stimuleert collageen en heeft een hydraterend enegaliserend effect. Ideaal voor de droge, gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen. Deze behandeling is een luxe detox voor de huid en geeft direct zichtbaar resultaat.

CONTOURING OF ANTI-AGE GEZICHTSBEHANDELING (INCL. LICHTTHERAPIE)   1U20€ 115

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid. De combinatie van plantstamcellen en peptiden laten de huid herstellen.

ULTIEME GLOW GEZICHTSBEHANDELING (INCL. LICHTTHERAPIE)   1U20€ 115

Deze gezichtsbehandeling zit boordevol organische extracten, verzorgende anti-oxidanten en vitamine C die de huid egaliseren, voeden en voor volume zorgt. De perfecte behandeling voor iedereen die op een speciale dag een stralende indruk wilt achterlaten.

WINTER GEZICHTSBEHANDELING (ALLEEN TUSSEN OKTOBER EN MAART INCL LIHTTHERAPIE) € 99.5

Deze hydraterende gezichtsbehandeling is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte Glow de winter door te gaan.

VIP BEHANDELING

Deze behandeling omvat een combinatiebehandeling van Venus Legacy met de huidverbeterende Image skincare producten en lichttherapie. De Venus Legacy is een toestel dat met radiofrequentie en magnetische pulsen inwerkt op de derde huidlaag voor celvernieuwing. Een pijnloze, veilige behandeling voor een gladde, jonge, stevige huid en een strakke kaaklijn met een mooie Glow. Het resultaat is subliem!

In kuurvorm wordt het resultaat langdurig behouden.

ULTIEME GLOW GEZICHTSBEHANDELING (INCL. RADIOFREQUENTIE VENUS LEGACY & LICHTTHERAPIE )   1U40€ 259

Deze gelaatsbehandeling zit boordevol organische extracten, verzorgende anti-oxidanten en vitamine C die de huid egaliseren, voeden en voor volume zorgt. De perfecte behandeling voor iedereen die op een speciale dag een stralende indruk wilt achterlaten.

ANTIOXIDANT GEZICHTSBEHANDELING (INCL. RADIOFREQUENTIE VENUS LEGACY & LICHTTHERAPIE )   1U40€ 259

De antioxidant anti-aging gelaatsverzorging stimuleert collageen en heeft een hydraterend en egaliserend effect. Ideaal voor de droge, gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen. Deze behandeling is een luxe detox voor de huid en geeft direct zichtbaar resultaat.

CONTOURING OF ANTI-AGE GEZICHTSBEHANDELING( INCL. RADIOFREQUENTIE VENUS LEGACY & LICHTTHERAPIE)   1U40€ 259

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid. De combinatie van plantstamcellen en peptiden laten de huid herstellen.

IMAGE SKINCARE BEHANDELINGEN MET PEELING & INCL. LICHTTHERAPIE   1U00 € 115

I PEEL Ormedic Lift

Deze behandeling zonder zuren brengt de huid in balans, herstelt en vernieuwt de huid. I PEEL Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Voor alle huidtypen, gevoelige huid, geïrriteerde huid, tijdens zwangerschap/borstvoeding en voor de jeugd.

I PEEL The Signature Facelift

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. De huid wordt gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend. Direct zichtbaar na slechts één behandeling.

Voor alle huidtypen, roodheden, couperose-rosacea, gevoelige huid, licht vormen van acné en hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint, eerste tekenen van huidveroudering, na cosmetische ingrepen.

I PEEL Lightening Lift (Forte)

Door het gebruik van vernieuwende en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van hyperpigmentatie of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze I PEEL Lightening Lift behandeling een egale teint.

Voor alle huidtypen, hyperpigmentatie, zonschade, melasma, huidverkleuringen, egaliseren, verhelderen, roodheden, verstevigen.

I PEEL Wrinkle (rimpels) Lift (Forte)

I PEEL Wrinkle Lift (Forte) Peel is ontwikkeld op basis van aloë vera of glycolzuur en retinol. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Deze behandeling staat voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

Voor normale tot vette huidtypen, huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassenen acné, zonschade.

I PEEL Acné Lift

De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe minder snel kunnen ontstaan.

Voor gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acné, acne-gevoelige huid, huid in disbalans, onzuiverheden.