Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

GELAATSVERZORGINGEN IMAGE SKINCARE

Image Skincare bevat een ruim assortiment van professionele behandelingen met en zonder peelings.

De peelings van Image Skincare zijn zeer veilig. De behandelingen van Image Skincare zijn er in verschillende levels. Het bestaat uit oppervlakkige peelings (Level I), middeldiepe peelings (Level II) en diepe peelings (Level III). Tijdens de peel behandelingen gebruiken wij de peel vloeistoffen van Image Skincare om het huidprobleem zoals dehydratatie, dofheid, couperose-rosacea, pigmentstoornissen, acne, acne-littekens of veroudering op te lossen en de huid te verbeteren en herstellen.

Hoe dieper de peeling, hoe beter het resultaat maar hoe dichter je de risicozone nadert. Bij Trésor de la mer gebruiken we enkel Level I en Level II.

Meestal wordt er gewerkt in een reeks van 4 à 6 behandelingen, afhankelijk van hoe uw huid is en reageert. Voor een optimaal resultaat wordt er om de 2 weken behandelingen geadviseerd.

Tijdens de behandeling kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Dit is heel normaal en trekt vaak na enkele minuten weer weg.

Na de behandeling kan uw huid trekkerig en strak aanvoelen, ook dit is een normale reactie en is goed te verhelpen door uw huid goed te blijven hydrateren en verzorgen met de thuisproducten die wij adviseren.

Na de peeling wordt er altijd een LED-sessie gedaan (20min.) om je huid sneller te laten herstellen en de collageen productie te stimuleren.

Belangrijk is het om overdag een spf (30 of 50) bescherming te gebruiken.

Fruitzuurpeeling is geschikt bij :
Rimpels en lijntjes, acne en acne-littekens, pigmentvlekken, rosacea- couperose, verslapte en verouderde huid, vale doffe huid, grove poriën, grove huidstructuur.
Fruitzuurpeeling is niet geschikt bij : Zwangerschap en borstvoeding (enkel Ormedic peel), medicatiegebruik zoals isotretione/ roacutane, huidkanker of de aanwezigheid van plekjes, ziektegevoel en/of koorts, diabetes, actieve herpes.

Wij raden het volgende af na een peelingbehandeling :

  • Vermijd de zon/ zonnebank en bescherm uw huid na de peeling extra goed.
  • Vermijd gedurende 48 uur na de peeling; intensief sporten, sauna, stoombad of een hete douche.
  • Vermijd even het gebruik van zuren en scrubs/exfolianten.
  • Vermijd te krabben aan uw gezicht.
  • Gedurende 7 dagen na de behandeling niet epileren/waxen.
  • Gedurende enkele maanden geen permanente make-up.

Heb geduld, geef uw huid wat tijd om te herstellen. “IMAGE now, Age later".

Wilt u weten in wat voor conditie uw huid is en welke peeling voor u geschikt is? Boek dan één van ons Image Skincare gelaatsverzorging.


Prijzen

GELAATSVERZORGINGEN zonder I PEEL INCL. LED  80min € 95

ORMEDIC HERSTELLEND GEZICHTSBEHANDELING

Deze gelaatsverzorging is om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Deze behandeling is geschikt tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. De producten die gebruikt worden tijdens de gelaatsverzorging bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt.
De Ormedic herstellende behandeling is geschikt voor alle huidtypen seizoenen en ook voor tieners.

CONTOURING GEZICHTSBEHANDELING 

Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid. De combinatie van plantstamcellen en peptiden laten de huid herstellen. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend effect als langdurig resultaat geeft.
Voor alle huidtypen behalve de acne-gevoelige huid. Huid met verlies aan elasticiteit en (neiging tot) verslapping, huidveroudering, grauwe/doffe huid.

WINTER GEZICHTSBEHANDELING

Deze hydraterende gezichtsbehandeling is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan.

GELAATSVERZORGINGEN met I PEEL INCL. LED  60min € 105

I PEEL Ormedic Lift

Deze behandeling zonder zuren brengt de huid in balans, herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid , die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid weer opgeladen. I PEEL Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.
Voor alle huidtypen, tijdens zwangerschap/ borstvoeding en voor tieners.

I PEEL The Signature Facelift

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. De huid wordt gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend. Direct zichtbaar na slechts één behandeling.

Alle huidtypen, roodheden, couperose-rosacea, gevoelige huid, licht vormen van acné en hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint, eerste tekenen van huidveroudering, na cosmetische ingrepen.

I PEEL Lightening Lift (Forte)

Door het gebruik van vernieuwende en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van hyperpigmentatie of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze I PEEL Lightening Lift behandeling een egale teint.

Voor alle huidtypen, hyperpigmentatie, zonschade, melasma, huidverkleuringen, egaliseren, verhelderen, roodheden, verstevigen.

I PEEL Wrinkle (rimpels) Lift (Forte)

I PEEL Wrinkle Lift (Forte) Peel is ontwikkeld op basis van aloë vera of glycolzuur en retinol. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Deze behandeling staat voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.
Normale tot vette huidtypen, huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassenen acné, zonschade

I PEEL Acné Lift

De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe minder snel kunnen ontstaan.

Gecombineerde tot vette huidtypen, pakt ontstekingen aan, acné, acné-gevoelige huid, huid in disbalans.